Roletele textile adauga stil şi personalitate interiorului clădirilor, reprezentând o soluţie simplă şi economică pentru decorarea acestuia, în anumite situaţii putând înlocui jaluzelele verticale. Roletele textile crează intimitate pe tot parcursul zilei fiind un element decorativ şi în acelasi timp funcţional al spaţiilor interioare. Atunci când se doreşte pot fi strânse cu uşurinţă în partea de sus a ferestrei oferind panoramă exterioară.

Roletele textile se pot folosi atât în spaţiile pentru birouri cât şi în cele rezidenţiale, juxtapunerea de lumină – culori – texturi conferind personalitate şi confort interiorului. Mecanismul lor de acţionare permite oprirea roletei în orice poziţie, reglându-se astfel cantitatea de lumină ce pătrunde în interior.

Prin varietatea de culori şi modele în care sunt disponibile, cu siguranţă roletele textile vor conferi stil şi frumuseţe spaţiilor interioare pe care le decoraţi.rolete-1 rolete-2 rolete-3


Principalele avantaje ale roletelor textile

  • grad de opacitate ridicat protejând spaţiile interioare de lumina solară şi de privirile indiscrete
  • reprezintă un element modern pentru decoraţiile interioare uşor de montat şi de întreţinut
  • roletele textile sunt disponibile într-o gama foarte variată de culori şi texturi

Roletele pot fi simple sau cu caseta şi ghidaj, caseta montându-se în partea superioara a tâmplăriei. Caseta este din aluminiu şi este disponibilă în culorile alb, maro, stejar auriu şi mahon. Principala funcţie a casetei este de a îmbrăca tamburul pe care ruleaza ruloul oferindu-i o protecţie mai bună. Ghidajele roletei sunt de asemenea din aluminiu disponibile în culorile alb, maro, stejar auriu şi mahon.


roleta_textile_prezentare_03 roleta_textile_prezentare_02 roleta_textile_prezentare_01