Automatizari porti – Securitate


Securitatea este unul dintre principalele motive pentru care clientii nostri decid sa instaleze porti automate. Motorul unei automatizari de porti permite controlul total al portii dar si interactiunea cu diferite accesorii precum sirene, camere video, lampi de semnalizare, fotocelule si senzori.

Astfel, atunci cand poarta se deschide, in cazul zonelor industriale, un semnal luminos impreuna cu unul audio pot atentiona oamenii din jur. De asemenea senzorii permit o scanare completa a spatiului din jurul portii pentru ca poarta sa nu loveasca obiecte sau persoane.

In cazul zonelor rezidentiale, camere video pot fi montate langa poarta si setate sa filmeze de fiecare data cand poarta se deschide.

Inainte de fiecare miscare, panoul de comanda va efectua o scanare rapida a spatiului din aria portii pentru a detecta eventualele obstacole precum obiecte, persoane sau masini. In cazul unui obstacol, poarta se blocheaza sau se retrage.

Astfel, persoanele din jurul portii si obiectele de valoare sunt mereu in siguranta.

Poti pleca linistit de acasa stiind ca poarta se inchide in mod automat in spatele tau si ca motorul functioneaza si ca un lacat pentru poarta, aceasta nu poate fi miscata de persoanele straine!

Poarta automata devine astfel prima masura de securitate a proprietatii tale.