Din anul 2005, în peisajul firmelor de succes din Botoșani a apărut un nou jucător important în județ, Max Confort SRL. Suntem deschiși noilor oportunități și proiectelor dintre cele mai complexe și ne dezvoltăm continuu pentru a oferi clienților produsele și serviciile de care au nevoie.

În ultima perioadă clienții caută tot mai mult, tamplarie ieftina în Botoșani dar pentru siguranța și confortul casei tale, Max Confort recomandă să nu faceți rabat la calitate! Un preț mai mic astăzi poate conduce la reparații, disconfort și costuri suplimentare mai târziu. Prețul real se reflectă în calitate.

Indiferent dacă este vorba despre un proiect de renovare sau de o construcție nouă, venim în întâmpinarea dumneavoastră cu produse de calitate și o vastă experiență în ceea ce privește tâmplăria din PVC marca VEKA, REHAU, SALAMANDER și din aluminiu.

Oferim consiliere tehnică cu un grad înalt de profesionalism și vă punem la dispoziție produse care se bucură mai înainte de toate de calitate: ferestre și uși din PVC marca VEKA, REHAU, SALAMANDER, ferestre și uși din aluminiu, realizate cu sticlă Saint-Gobain. Pe lângă toate acestea, Max Confort mai oferă placări cu bond, pereți cortină, compartimentări vitrine din sticlă, uși de garaj secționale și tip rulou, automatizări pentru porți, obloane și rulouri din aluminiu, balustrade  din inox și jaluzele verticale.

Produsele noastre sunt realizate în urma parcurgerii unui flux tehnologic complex cu ajutorul utilajelor de ultimă generație. Ele sunt supravegheate permanent, realizându-se controlul calității atât pe linia de fabricație cât și la predarea tâmplăriei către echipele de montaj. Pentru a ajunge la client produsele sunt transportate cu mijloace de transport special dotate pentru livrarea sistemelor de ferestre și uși din PVC și aluminiu și a pachetelor termoizolante din sticlă. Montajul tâmplăriei este realizat de echipe cu o vastă experiență, utilizând materiale de calitate și respectând tehnologia de montaj și standardele europene în domeniu.

Pentru a oferi siguranța necesară căminului dumneavoastră, vă punem la dispoziție o garanție de 30 ani pentru profilele din PVC, 5 ani pentru pachetele termoizolante din sticlă marca Saint-Gobain și 15.000 de cicluri deschis-închis pentru produsele de feronerie, acestea fiind însoțite la livrare de certificate de garanție.

În anul 2009, conform datelor de bilanț, Max Confort a cunoscut o creștere semnificativă și a ajuns în fruntea Topului de Afaceri din România ocupând locul 1.

În anul 2010, conform datelor de bilanț, Max Confort a reușit să se păstreze în fruntea Topului de Afaceri din România ocupând locul 3.

În anul 2011, conform datelor de bilanț, Max Confort a urcat o poziție în Topul de Afaceri din România față de anul precedent ocupând locul 2.
În anul 2012, conform datelor de bilanț, Max Confort își păstrează poziția în Topul de Afaceri din România și ocupă pentru al doilea an consecutiv locul 2.
Mai jos vă prezentăm o galerie cu diplomele și premiile obținute de-a lungul anilor, pentru care vă mulțumim dumneavoastră, CLIENȚILOR Max Confort.