Compartimen­tari si usi din sticla securizata

Arhitectura cu sticlă este considerată revitalizarea producţiei de lumină şi spaţiu. O încăpere cu un design ingenios ţine cont de fiecare individualitate în parte, avansam si evoluam odata cu inovatiile din piatã.

Inovaţia uşilor cu sticlă securizată constă în păstrarea caracteristicilor usilor batante sau culisante, în acelaşi timp, a dezavantajelor acestora. Durabile şi uşor de curăţat, uşile cu sticlă securizată se diferenţiază prin lipsa de deformare şi prin etanşeitate.

Uşile din sticlă glisante oferă un confort deosebit, aceasta fiind adusă în poziţia de închidere fără nici un efort, prin glisare. Procesul este posibil fie prin prezenţa şinelor din partea superioară şi inferioară a uşii, sau prin prinderi punctuale în colţuri. In functie de nevoi si spatiu permisibil.
MAX Confort Botosani oferă o gamă largă de modele de uşi, atât în mărimi standard, cât şi personalizate dupa nevoile spatiului dumneavoastra

Compartimen­tari din sticlă

Pereţii din sticlă invită lumina în interiorul unei încăperi, fie că este vorba de birou sau căminul personal, oferind spaţiu şi flexibilitate în amenajarea interioară şi exterioară.

Pereţii structurali din sticlă cu rame perimetrale sunt ideali pentru spaţii comerciale, hoteluri sau birouri.

Panourile de sticlă sunt utilizate ca uşi de acces simplu sau dublu batante şi sunt prevăzute cu amortizor pentru a controla mişcarea.

Trepte din sticlă

Create cu grijă şi instalate cu profesionalism, treptele din sticlă creează un aspect spectaculos în orice clădire. Lumina şi spaţiozitatea devin posibile chiar şi în construţiile mai vechi, iar în cazul clădirilor noi oferă nenumărate posibilităţi de design.

Structura unei pardoseli de sticlă include în general trei foi de sticlă plus elemente de prindere:

  • stratul superior, format din sticlă securizată;
  • stratul structural, format din două sau mai multe foi de sticlă FLOAT sau semisecurizată, laminate între ele cu folii intercalate;
  • elementele de prindere, care pot fi sisteme de prindere liniară sau în puncte, în funcţie de sarcinile statice şi dinamice.

Grosimea sticlei va fi calculată de către specialiştii noştri în funcţie de gradul de încărcare, pentru a vă oferi siguranţă şi eleganţă.