Tamplarie PVC BOTOSANI MAX CONFORT | Tamplarie PVC Botosani

USI DE GARAJ

Usi de garaj

Usa de garaj este cel mai mare element mobil dintr-o casa. Tocmai de aceea, aceasta trebuie sa fie montata de profesionisti, pentru a garanta siguranta si fiabilitatea. Specialistii de la MAX CONFORT recomanda utilizarea uslor de garaj sectionale si de tip rulou, pentru un plus de calitate si un design elegant. Acestea se preteaza pentru orice fel de casa, fie ca este vorba de o constructie noua sau una deja existenta precum si pentru Inchideri ale spatiilor comerciale din mall-uri si supermarketuri.

Usi de garaj sectionale

Usile sectionale sunt compuse din panouri “sandwich” din tabla de otel zincata de 40 mm grosime, izolate cu spuma poliuretanica. Acestea asigura izolarea perfecta pentru garajul dumneavoastra, permitand o inchidere etansa si un confort termic sporit pentru intreaga dumneavoastra locuinta.  Usile se monteaza in spatele golului de montaj si se deschid prin culisare de-a lungul tavanului, lasand libera intreaga intrare in garaj. Sistemele de culisare pot fi diferite in functie de dimensiunile usii. Acestea pot fi adaptate la nevoile fiecarei persoane si constructii. Pentru a beneficia de lumina naturala in garaj, se poate opta pentru adaugarea de ferestre inpanourile usii, acestea fiind disponibile in doua variante dimensionale. Pentru o utilitate sporita se poate incastra si o usa pentru acces pietonal. aŽn cazul in care se doreste o iluminare sporita a spatiului garajului, clientul poate opta pentru o usa cu panouri vitrate, cu rame din Aluminiu eloxat si geam dublu transparent din policarbonat.  Sistemul de actionare electrica din telecomanda a usii ofera un plus de confort utilizatorului.
 

Usi de garaj tip rulou

Usile de garaj tip rulou asigura deschiderea si inchiderea usii prin rularea covorului de lamele din Aluminiu pe axul central.  Ca si in cazul usilor sectionale, se poate opta pentru varianta cu lamele vitrate. Usile de tip rulou sunt solutia ideala atat pentru nevoile personale de depozitare, cat si pentru inchideri ale spatiilor comerciale din mall-uri si supermarketuri. Avantajul acestor usi il reprezinta posibilitatea de rulare intr-un spatiu mic, atat in interiorul cat si in exteriorul garajului. Perdeaua de lamele se strange in intregime in caseta aflata la partea superioara, covorul de lamele culisand prin ghidaje speciale prevazute cu perii antipraf, intr-un mod simplu si silentios.