Tamplarie PVC BOTOSANI MAX CONFORT | Tamplarie PVC Botosani

RULOURI DE EXTERIOR

Elegante și utile, RULOURILE EXTERIOARE din aluminiu au lamelele umplute cu spumă poliuretanică, fapt care realizeaza o bună izolare termică și fonică. Ele pot fi dotate cu yală sau cu sistem de autoblocare, sporindu-se astfel protecția antiefracție. La cerere, ruloul poate avea acționare manuală sau un motor cu telecomandă; poate fi simplu sau cu plasă antiinsecte încorporată. Motorizarea se executa pentru rulou, plasa fiind acționată manual.

Disponibile într-o gama variată de culori, rulourile exterioare din aluminiu pot fi cu carcasa pătrată sau rotundă. În cazul rulourilor cu carcasă rotundă, pe ghidaje este aplicat un profil rotunjit cu rol estetic. Având un înalt grad de finisare, rulourile au constituit dintotdeauna combinația perfectă între util și estetic.
Rulourile exterioare pentru ferestre asigură un plus de răcoare vara datorită umbrei pe care o produc în casă, iar iarna constituie o importantă barieră termică pentru menținerea căldurii în casă, micșorând consistent factura pentru energie.
Rulourile exterioare din aluminiu pentru ferestre sunt disponibile într-o gamă variată de culori: