LUNI - VINERI 8:00 - 17:00
SAMBATA
8:00 - 13:00
0740 583 582 0742 370 753

USI REZIDENTIALE  

CoverProfilele din PVC marca VEKA pentru uși rezidențiale oferă o gamă largă de posibilități de configurare și design, indiferent de tipul construcției nouă sau renovată. Datorită formelor și culorilor individuale, a gamei variate a ornamentelor, posibilitățile de amenajare sunt nelimitate. Pentru individualizare sistemele VEKA sunt disponibile și în varianta profilelor colorate, rezistente la raze UV și intemperii, indiferent de model.

Sistemele de uși VEKA îmbină materiale de primă calitate cu cea mai bună prelucrare – PVC rezistent la condițiile atmosferice, ușor de curățat și care nu necesită vopsire ulterioară.

Construcția multicamerală a profilelor de uși VEKA asigură stabilitate și siguranță prin armăturile metalice de 3 mm îmbinate perfect la colțuri cu ajutorul unor elemente de legătură sudate. Dotarea se face în funcție de necesarul de siguranță, prin tehnici de blocare, armături de siguranță și vitrificare antiefracție, sisteme electronice de blocare cu microcip etc.

Sistemele de uși VEKA protejează împotriva schimbărilor de climă prin calitățile de izolare termică și fonică, ajută la economisirea energiei termice și diminuarea zgomotului din exterior și nu sunt dăunătoare pentru mediul înconjurător.