LUNI - VINERI 8:00 - 17:00
SAMBATA
8:00 - 13:00
0740 583 582 0742 370 753

FERESTRE  

Ferestre 

Prin definiție, fereastra reprezintă o deschizătură lăsată în pereții unei clădiri, în cazul nostru, care permite trecerea luminii și, dacă nu este închisă, a aerului sau a sunetului.

Ferestrele  pot capăta noi dimensiuni: devenim proprii designeri când vine vorba de forme și culori, ne permitem să luăm decizii cu privire la personalitatea spațiului pe care îl decorăm și ne modelăm propriul stil de viață. Profilele din PVC se îmbină perfect de la tradițional la modern, de la rustic la elegant, de la stilat la practic.

Tipuri de deschideri interioare ale ferestrelor:
  • Fereastra cu deschidere completa: fereastra poate fi deschisa complet
  • Fereastra oscilo-batanta: ferestra se deschide complet mai intai, iar in a doua pozitie, poate fi batanta (pozitia de ventilare)
  • Fereastra batant-oscilanta: fereastra poate fi batanta pentru ventilare. In a doua pozitie, fereastra se deschide complet.
  • Fereastra in 2 canate: este formata din doua canate. Primul canat poate fi echipat cu deschidere completa, oscilo-batanta sau batant-oscilanta. Prin deblocarea bolturilor sau mecanismului central de blocare, al doilea canat poate fi dechis complet.
  • Fereastra cu deschidere oscilanta: elementul este echipat fie cu un maner, fie cu un declic. Prin operarea manerului sau a declicului, canatul se muta in pozitia batanta.

Ferestre glisante
Fereastra glisanta: fereastra poate fi glisata folosind una sau mai multe sine de glisare

Ferestre pliante
Fereastra plianta: canaturile ferestrei se pliaza intr-o parte

O fereastra plianta creeaza o zona maxima de deschidere. In acest sistem, elementele vitrate sunt pliate in interiorul sau exteriorul peretelui, prin intermediul unei sine.

GlisantaOscilobatantaKipFixaBatanta