Tamplarie PVC BOTOSANI MAX CONFORT | Tamplarie PVC Botosani

FERESTRE SI USI DIN ALUMINIU

Ferestrele și elementele mobile integrate sunt denumite des “ochii unei clădiri”. De aceea, pe lângă funcționalitate este importantă și multitudinea de posibilități de creație, pe care le au constructorii de ferestre și uși, precum și integrarea lor armonică în imaginea de ansamblu a unei clădiri.

Ușile de intrare trebuie să îndeplinească condiții ridicate privind durabilitatea și funcționalitatea. În funcție de scopul folosirii trebuie asigurată fără probleme deschiderea și închiderea ușilor chiar și în situația unui trafic intens, precum și în funcție de necesități, asigurarea cerințelor antifoc sau antiefracție. Indiferent de situație ușile trebuie să prezinte un design atractiv și să se încadreze armonios în imaginea de ansamblu a construcției.

Pentru ferestrele și ușile din Aluminiu Max Confort utilizeazムcele mai performante sisteme furnizate de liderii în domeniu Schüco și Alumil. Combinarea “know-how”-ului tehnic cu designul garanteazムconstrucția de uși și ferestre cu o înaltムfuncționalitate care asigură un confort fonic și termic sporit.