Tamplarie PVC BOTOSANI MAX CONFORT | Tamplarie PVC Botosani

Balustrade din inox

În metalurgie, oțelul inoxidabil (sau inox) este acel aliaj al oțelului care conține cel puțin 11% crom in procente de masă. Acest tip de oțel este rezistent la coroziune. Inoxul este un oțel cu un conținut scăzut de carbon în compoziție, care conține crom in proporție de 10 % din greutate. Acest adaos de crom îi conferă oțelului proprietățile sale unice de inoxidabilitate și rezistență la coroziune. Prezența cromului permite formarea unei pelicule dure, invizibile de oxid de crom pe suprafața oțelului, capabilă de a se autoreface in caz de alterare mecanică sau chimică. Obiectele realizate din inox iși vor pastra același aspect indiferent de gradul de uzura, o lunga durata de timp fară a se pierde din stralucire sau luciu.

Inoxul este un material ce denotă stil si elegantă, se imbină ușor cu sticla, lemnul și policarbonatul, este usor de întretinut și durează în timp. Modelele pot fi produse de noi insă daca exista o preferința din partea clienților suntem in masură să raspundem pozitiv solicitărilor. 

Inoxul este cel mai des utilizat la balustrade și scări, acestea sunt detaliile care pot transforma casa dumneavoastră într-o locuință modernă.